BUBBLE TEA CU AVOCADO

Ingredientele cheie

Avocado – Avocado bine copt este ideal pentru a prepara acest ceai, deoarece textura va fi fină și cremoasă, si se potrivește perfect cu gustul boba pentru a prepara un ceai cu boba și avocado delicios. Boba – Puteți găsi perle de tapioca în magazinul nostru pentru a prepara cel mai bun ceai cu boba. Lapte condensat – Aroma și culoarea laptelui condensat se potrivesc de minune cu ceaiul cu avocado și boba. Lapte – Alegeți lapte integral sau alt lapte pe bază de plante, precum lapte de migdale, soia sau caju.

Mod de preparare

Gatiti Boba – Gatirea boba este asemanatoare cu pregatirea pastelor. Aduceti doua cesti de apa la fierbere, apoi adaugati o palma de bile de tapioca. Acoperiti cu un capac si gatiti timp de 10 minute sau in functie de indicatiile din pachet. Dupa ce sunt complet gatite, strecurați-le și inmuiați-le într-o lingură de miere și puneți deoparte. Faceti piure – Scoateți carnea de avocado, laptele, laptele condensat și cuburile de gheață în blender. Și apoi dați un puls blender-ului până devine neted și cremos. Servire – În paharul de servire, așezați alternativ boba și piureul. De exemplu, adăugați 3 linguri de boba și apoi umpleți jumătate din pahar cu smoothie de avocado. Apoi adăugați 3 linguri de boba și acum umpleți paharul cu smoothie. Sfârșiți cu o lingură de boba deasupra. Puteți face ceaiul de avocado mai dens dacă preferați un ceai mai subțire, adăugând mai mult lapte. Nu este nevoie de stratificare dacă băutura este mai subțire, deoarece perlele de tapioca se așează în partea de jos.

Ce ramane si pregatirile facute inainte

Timpul de pregătire al acestui bubble tea cu avocado și boba este minim și ușor, comparativ cu gustul și textura. Dacă doriți să reduceți timpul de pregătire, puteți face în avans ceaiul verde. Avocado se schimbă în culoare în câteva ore după ce este tăiat. Deci, este recomandat să consumați acest ceai bogat în boba în decurs de o oră.

Posibile variatii

Variantele sunt nelimitate. Puteți adăuga alte fructe, cum ar fi mango sau banane, care au o textură moale și cremoasă ca avocado. Aceste tipuri de fructe cu carne se amestecă bine cu ceaiul. De asemenea, puteți face variații de culoare cu fragi sau afine. Pentru a-l face exotic, adăugați una sau o combinație din următoarele: frunze zdrobite de mentă, frunze de busuioc, coriandru sau suc de lămâie. În loc să adăugați lapte condensat, puteți adăuga o jumătate de linguriță de sare, care este de asemenea o alternativă bună la ceaiul dulce obișnuit. Pentru unii poate suna ciudat, dar uneori merge foarte bine când este cald si insorit.

Related projects