Uncategorized

Ce sunt popping bubbles in bubble tea ?

Popping bubbles, denumite și poppingbobas , sunt biluțe mici umplute cu suc de fructe care se sparg atunci când sunt mușcate. Sunt făcute din extract de alge marine și vin într-o varietate de arome, cum ar fi litchi, măr, căpșuni, mango, fructul pasiunii, portocale și multe altele. Popping bubbles sunt o modalitate grozavă de a adăuga un pic de distracție băuturii tale… Este aproape ca și cum ai avea o petrecere în băutură!

Cum sunt făcute popping bubbles?

Acestea sunt obtinute cu ajutorul unei tehnici moderne numite  „Gastronomie moleculară”. Sucurile aromate care nu conțin calciu sunt amestecate cu o cantitate mică de alginat de sodiu, care sunt apoi aruncate într-un recipient umplut cu soluție rece de clorură de calciu. Fiecare picătură de lichidul de alginat se formează într-o minge mică în soluția de calciu, determinând formarea unei pielii subțiri, flexibile.

Ingredientele pentru a face bule constau din apă, zahăr, suc de fructe, zahăr, lactat de calciu, extract de alge marine, acid malic, sorbat de potasiu, colorant artificial și extracte de alge marine care formează învelișul exterior.

Popping bubbles (Boba) vs. perle din Tapioca

Un alt topping găsit în ceaiul cu bule sunt perlele de tapioca – bile negre translucide din tapioca, un amidon extras din rădăcina de manioc. Atât perlele de tapioca, cât și bulele de popping sunt topping-uri populare în ceaiul cu bule, dar au diferențele lor în ceea ce privește aromă și textura.

Textura

Perlele de tapioca sunt mestecate, în timp ce popping bubbles elibereaza rapid aroma când sunt mușcate, amestecându-se cu alte arome. Bulele care se sparg sunt de obicei opțiunea mai interesantă, în special pentru copii, deoarece bulele care se sparg rapid adaugă un strat distractiv de aromă băuturii.

Aroma

Îndulcite cu miere sau zahăr, perlele de tapioca oferă un gust dulce pe măsură ce le mesteci, în timp ce perlele care se sparg rapid adaugă instantaneu un strat de aromă ceaiului cu bule.

Datorită aromelor lor neutre, perlele de tapioca pot fi asociate cu orice aromă de băutură. Pe de altă parte, bulele care se sparg, cu o gamă largă de arome, trebuie să fie asociate cu aceeași aromă sau cu o aromă complementară.

Related Posts

Lasă un răspuns